du är skatten vågorna driver i land och utan solen kommer vi ingenstans.

i'm back from gbg and tired as *biiiiip*
bilden ovan illustrerar hur jag helst vill utrymma livet men tyvärr finns ingen tid till detta. 
sökningen gick ändå bra men jag har fått superdåligt självförtroende. har insett att det är fett svårt att komma in på alla fucking skolor ochhhhhh ja. kom inte in på birka och får veta hur det blir med billis (hahah tänk om det stod billYs) på fredag. alla ba "men du som e så bra" och jo visst jag går väl an men det är många som går an här i världen!! knepig situation, ostabilt tillstånd. dessutom är det period för slutproduktion (hade kunnat rimma) och jag ska ha låtsasblod för första gången i mitt liv!! mycket exalterad över detta dock.
våren är kommen på rikt, idag hade jag endast tröja + hoodie + jacka = inte så pjåkigt. 
detta är en snygg bild från en härlig promenad, ville bara visa fööör ja. snygg bild och härlig promenad helt enkelt.
träffade dessa pärlor!! våra gamla grannar gudrun och rolf. de flyttade när jag var fyra men soffan har värsta rellan med dem och jag kommer ihåg att de alltid gav oss små typ porslinstomtar i julklapp. en gång gav jag en sådan tomte till farmor i julklapp fast jag själv fått den??? dumma unge. 
sjukt less på att flyga. allså SÅ SJUKT LESS. hatar verkligen att flyga. det tillfredsställer mig inte på något sätt, inte ens att kolla i snacksmenyn är roligt längre. fyller ingen funktion förutom att det går snabbt. fast det går ju inte ens snabbt? känns bara som två bortkastade timmar som man istället hade kunnat...göra något annat under. typ äta något gott och se på grey's anatomy (vars alla avsnitt jag sett nu...väntar under spänning på episode 21 season 11). 
MEN!
highasakite har släppt ny singel. HÖR NI MIG? highasakite är det bästa som hänt mig sedan åttans busslinje börja gå utanför mig, så nu går det nästan två bussar i timmen även efter sju på kvällen!! underbart!! fantastiskt!! aaa då förstår ni hur bra singeln är i alla fall.

glittra gråta glömma glo.

tumblr. 
bloggy!!
reptetitionerna av vår slutproduktion har börjat. jag är (ändå förvånandsvärt) lite arg på att folk är osmarta och inte alltid tänker sig för MEN tror ändå att föreställningen kan bli cool på sina håll och kanter. och läskig :/ hade ej vågat se den själv typ haha. 
jag har fått jobb också!! tror inte jag sagt det?? har skrivit under mitt första anställningsbevis för att vara personlig assistent, har jobbat fyra tillfällen med kunden och det känns mycket bra. dessutom ska jag på en till intervju för en till kund på måndag och det känns sååå skönt att ha lyckats med detta. FÅ ETT JOBB HÖRNI! inte är det fy skam. 
imorgon åker jag till gbg, sover hos magdalena och extremt tidigt på fredagmorgon tar jag en buss tillsammans med saga (<3) till tjörn där billströmska folkhögskolan ligger!! jag är skitnervös men svinpeppad. på lördag åker jag till särö och hänger med mormor bland ostmackor och bananflugor. 
SES!

LIFE senaste månaderna typ.

i februari åkte jag med på turné med filip. här är klockan inte jättemycket, ca svintidigt och vi susar förmodligen fram i landskapet under västerbotten som är typ...något på m? kanske medelpad?? eller nej ångermanland. 
det blev mycket åk i minibuss. 
och spelande of course, här är min lilla station!!! så snygg.
eter!!
randiga rut!!
rumpa!!
turister.
medan de andra köpte snus passade jag på att ha lite egen tid i bussen med att ta selfies!! dt blev ca 70 st. 
drack en öl på dovas med linnea.
och sen åkte vi hem. 
drog en sväng till sydafrika, det var mkt nice och delvis mkt blåsigt. 
kom hem. här dricker jag kaffe på gråsjälören aka the heart of lule city by winter.
blev me fjälljacka!!! asså titta på den. är dock lite orolig att färgen är EXAKT samma som muf-färgen......well well. 
gick på svinfin vernissage. 
åkte böss.
drack drinkar på en tisdag!
andra rundan haha.
var i skolan.
och i kalix.
här är jag en härlig person med någons glömde brillor. 
vår i lule <333
åkte på antagning till östersund, vandrade i skogen och var skitnervös. 
åkte hem, mamma fyllde år och jag köpte presenter.
övade dans med malin och lovisa, vi var skitbra. 
me trying 2 be a very c00l dansbrud.
förfekke hos richard, tilde-ristins bilder.
för sen vare beatrice eli på klubb makten (!!!!)
crazy time.
berusningens eufori och en glad obehaglig demon-matilda (?!)
åkte till sthlm över påsken för å va me släkt och så. 
TULPANER kul.
mat som jonathan och denise gjorde till mig (standard). 
hemma i lule fanns även den här!!
vilken brud. 
 
slut på långt inlägg. 
 
 

det är jättesvårt att komma på rubriker :(

hej och glad påsk. 
när jag var ett kid var påsken min absoluta favorithögtid (?). redan i januari började jag förberedelserna i förrådet och planerade vilka grejer som skulle fram, eftersom resten av min familj är väldigt ointresserad var det ungefär alltid samma grejer som åkte fram, men ändå. 
HUR SOM HELST så äre påsk och jag är inte riktigt lika besatt längre MEN det är ju alltid kul att hitta på nå, så jag + föräldrar ska åka till sthlm för att träffa släkt och leva storstadsliv medan stockholmarna åker skidor. 
see ya.

and I filled our days with cards and gin. you're alight again, my dear.

HELLO CYBERSPACE!!!!!!!!!!!!! 
tänk va tiden går hörni. 
jag har hunnit vara vilse i jämtland, varit på kalas i dagarna tre, skickat tusentals mail som ingen svarar på, skrivit på mitt första anställningsbevis (!!!) och använt stora mängder magstöd till att sjunga cotopaxi av the mars volta.
tidiare gick int folkisblögga att kommentera men nu har AMANDA fixat till det med magiska bloggfingrar. OBS det är alltså på den bloggen jag kommer skriva ALLT om folkhögskolorna, så läs där om ni vill veta nåt.  
asså dt e ju skitkul att blogga, fan att man aldrig hinner. ska verkligen försöka!!!!!! måste ba ha nåt att skriva hahaah, ni får säga till om det blir för tråkigt. 

RSS 2.0