Mellansel here we go!Nu har roadtripen mot Mellansel börjat! Jag söker tillsammans med sju kompisar från musiklinjen på skolan, vi är både sångare och gitarrister samt basist och trummis som söker Pop&Rock och Funk and Fusion (jag söker endast den sistnämnda). Skolan ligger utanför Ö-vik och bilfärden lär ta ungefär fem timmar från Luleå. 

FÖRRESTEN! Jag kom in på Billströmska, afrolinjen på Tjörn utanför Göteborg! Beroende på resultatet på Sjövik och hur det går på Mellansel vet jag inte om jag ska tacka ja ännu, men om jag inte kommer in på någon annan skola är jag fett taggad!!


Det här är en del av mitt gymnasiearbete där jag söker olika musikfolkhögskolor (främst med jazzinriktning) runt om i Sverige, bloggen kommer bestå av allt från bilder på tågstationer till tankar om pretationsångest. Mitt syfte är framförallt att inspirera andra till att söka folkis, ge en inblick i hur det kan se ut och kanske kan jag svara på frågor om det skulle förekomma. Det vore jättekul om ni ville läsa och framförallt PEPPA MIG för det här kommer bli väldigt läskigt men roligt!
RSS 2.0