WOHO!

Jag kom in på SJÖVIK! 
Efter alla prov var det denna skola jag fick bäst känsla för, både musikaliskt men även själsligt (?). Efter Billströmska-provet blev jag väldigt deppig och tappade självförtroendet nästan helt och hållet. Förstod inte varför någon skulle vela ta in mig. MEN! Efter sista provet på Sjövik var genomfört fick jag beskedet om antagning till Billströmska, och efter några dagar kom samma besked från Sjövik.  
 
I ett tidigare inlägg beskriver jag mer utförligt om min uppfattning om skolan men en sak kan jag säga med säkerhet:
jag har bestämt mig för att börja där hösten 2015.  
Jag kommer alltså sitta och öva skalor i ett rum som på bilden ovan i ett helt år!
 
Det känns fantstiskt! Så många spärrar och spänningar i kroppen som släpper. För några dagar sedan fick jag även reda på att jag kommit A-reserv på Mellansel, vilket jag också är nöjd med. Dock fick jag inte lika bra känsla av Mellansel som jag fick av de andra skolorna så därför bekymrar det mig inte alls att jag inte kom in.  
 
SJÖVIK SJÖVIK SJÖVIK!


Det här är en del av mitt gymnasiearbete där jag söker olika musikfolkhögskolor (främst med jazzinriktning) runt om i Sverige, bloggen kommer bestå av allt från bilder på tågstationer till tankar om pretationsångest. Mitt syfte är framförallt att inspirera andra till att söka folkis, ge en inblick i hur det kan se ut och kanske kan jag svara på frågor om det skulle förekomma. Det vore jättekul om ni ville läsa och framförallt PEPPA MIG för det här kommer bli väldigt läskigt men roligt!
RSS 2.0