lätt och falla hela vägen ner, lika lätt att gå tillbaka. efter tusen mil i regnet kanske sången skulle smaka. ja men du, det var redan som en saga. och regnet blev så varmt när alla människor grät. ja men du, just där spåren går ligger dimman alltid så tät.

lite pics från i fredags då jag dagen efter insåg att jag haft någon jättekonsig inställning på kameran så allt blev dåligt men då kommer den eviga räddaren svartvitt och gör allt bra igen. 
hur som helst det var en mycket mycket bra kväll och jag gillade alla extra mycket av någon anledning. 
love'em.

låt ingen röra det karga och arga i dig. låt ingen förstöra det sköra och vackra i dig. under ytan vill havet bara väl. ovan ytan hör jag vindar stilla viska: du är skatten vågorna driver i land och utan solen kommer vi ingenstans.

i fredags tog jag sjuan till tilde-ristin där det var slumber party. jag var trött men glad och det var riktigt riktigt cozy. 
igår var kanske höstens roligaste natt. mina och paulinas planer gick i kras men istället för att deppa började vi peppa vilket resulterade i ett äventyr LÅ sent kommer att glömma. haha så sjukt egentligen. jaja.
idag är det söndag vilket äger för söndag är kanske bästa dagen på veckan ändå. kanske. jag lyssnar på detta album som annette tipsade om så jag skänker min söndagsfrälsning till sigur ros. 
jag har ont i benhinnorna och lite i huvudet och ryggen men det är okej. fick en tröja av tilde som egentligen varit hennes mammas från början och ingen ville ha den men det ville jag. den är asfin så den ska jag ha imorgon. just det, imorgon är det en liten ensamblekonsert i fiket och det blir nog fun fun fun. rekomenderar också jam at the olypics nitton noll noll på lillan VAR DÄR för de äger. 
söndag söndag älskade söndag.

oh, the river. oh, the river. it's running free. and i'll join in the joy it brings to me. but i know it'll have to drown me, before i can breathe easy.

fred och ludvig på musikens makt! gud vilka gull alltså.
och här har vi maria eriksson.
haha detta var en så rolig kväll.
och vid samma tillfälle fick jag träffa stina efter en hel sommar! det ägde.
här har vi stina och lovis vid norra hamn på kulturnatten. mycket bra dag.
sagas födelsedag! mycket mysig kväll med hundra ljus överallt.
en helt amazing paj som jag gjorde av gamla rester en dag. kalla mig rest-mästaren.
och den där bra fredagen med jonathan och denise. 

still i follow the heartlines on your hand. this fantasy, this fallacy, this tumbling stone. echoes of a city that's long overgrown. your heart is the only place that i call home. i cannot be returned.

det är svinkallt och svingrått ute så här kommer jag och piggar upp er with my beautiful face. 
dagens tips är p3, jättevarm tomatsoppa och åttiofemprocentig choklad. alltså förstår ni, åttiofem himla procent. kakao är den bästa bönan. 
kom just på att jag varit veggie i typ ett år nu. kanske mitt bästa beslut ever.
ett annat tips är one of my BFF's blogginlägg Miss skinny, triggning och sjuk okunskap. mycket konkret text som är lätt att förstå och viktig att läsa hur intresserad/ointresserad du än är. hela dempiz.
imorgon är det fredag, jag har en rolig lektion och sen är det manifestation mor registrering av romer vid gula paviljongen tretton noll noll så jag hoppas hela luleå är där. 
har inte så mycket mer att säga. eller jo jag har typ fått värsta bra självförtroendet de senaste dagarna. varför är alla inte bara är in love with me?
whatever.
haha sorry ska sluta med svengelskan. 

INSPIRATION.

alltså florence. florence florence florence. jag har blivit florence-frälst. igen. allt med henne gör mig alldeles förvirrad och lycklig och just nu önskar jag bara att året var 2009 och jag såg henne live på way out west. så himla mycket önksar jag det. men seriöst alltså florences stora och mäktiga musik inpsirerar mig så jag också känner mig alldeles stor och mäktig.
här är min florence-lista ↓ och här är en florence-tumblr som är cirka den bästa tumblr jag följer för tillfället.
hittade denna via hanapee och det verkar vara världens tråkigaste video men alltså jag vill typ bli lärare när jag ser den här? tror inte jag vill det på riktigt men kanske kanske kanske. sen äger ju nour och hennes hemsida kan ni besöka här så kan ni själva se hur ägig hon är. 
okej alltså det är inte ens en överdrift när jag säger att jag tänker på såna här hundar varje dag. vill bara ha en. nu. hittade denna hemsida som redovisar typ alla hundraser i världen och jag har suttit ungefär en timme nu och bara njutit/grinat. vill bara ha min lilla varghund.
vi fortsätter på hundtemat som egentligen är ganska märkligt. denna video är konstig/sorglig men det enda jag vill är att flytta till new york och dansa till musiken. 
okej. detta är en person som är lika gammal som jag som heter ellen som skapar alldeles fantastisk konst. varje gång jag ser ett verk av henne så tänker jag att det var nog det bästa hon har gjort och inget kommer slå det. och så kommer nästa. och nästa. och nästa. ELLEN WALLIN mina vänner köp hennes tavlor/prints mm samt lägg hennes namn på minnet. 
alltså jag vet inte riktigt men jag bli jätteinspirerad av detta. det är inte som att jag vill äga skjortan/blusen men jag vill som bara ha den i mitt liv. eller så är det lite så jag vill att min liv ska vara bara. skorna vill jag dock ha på fötterna men vet inte vart dem kommer ifrån. har ingen direkt källa till dessa föruom min tumblr men jag har faktiskt hittat en liknande modell av skorna (inte lika fin men ändå) som jag förmodligen ska köpa imorgon och det är mycket exalterande. 
vi avslutar med ett mycket inspirerande inlägg av monkinodraw, nämligen STORT HELGHÅNGEL. vill flytta hemifrån och måla och tvätta och göra knäppa grejer. asbra blogg förresten läs den. 

det var allt för tillfället! ni får gärna kommentera om ni gillar sånt här för då kanske jag gör det igen. 
vem vet. 
imorgon är det onsdag. 
hejdå.

snart finns det inga tårar kvar. de var våra att ge vem som helst.

igår hade jag världens bästa kväll med jonathan och denise. åt asgod middag och berättade släkthistorier drama samhällsproblem samt promenerade. 
jag lyssnar bara på florence + the machine, hon är älskvärd.
i helgen har det regnat och ruskat and i love it.
imorgon är det söndag och då ska jag läsa DN hela dagen.
snart kommer paui o lovis det blir fint. 

med vida vingarna slutna slumrar fåglarnas folk.

i söndags vaknade jag med saga på min högra sida och ewelina på min vänstra. det var kanske söndagens bästa ögonblick. sen åt vi födelsedagsrester och jag cyklade hem och sov typ hela dagen pga utmattning.
men på kvällen tog jag mig samman och cyklade till dansmagasinet! har nämnligen börjat dansa modernt och det är asroligt/assvårt. väldigt skönt att göra något man inte är så bra på, då finns liksom ingen press.
sen blev det måndag och känslan var väl ungefär såhär ↑ men jag drack i alla fall cacao creme på hålet och då blev livet lite roligare. sen blev det tråkigt igen när carlings inte hade byxorna jag söker och hundramiljoner siffror var tvungna att fyllas i på hundramiljoner listor. 
mot kvällen fick denise vetemjöl av mig i inflyttningspresent och sen begav vi oss till teater scratch där genusfotografen hade föreläsning!! gud det var så oerhört bra så jag är nog lite in love with him.
(bilden: *tjej som tar plats och inte fotas uppifrån* om ni inte förstod det).
tisdag var bra! hade dock svintråkig engelskalektion men slutade halv tolv och blev klar med massa skolgrejer och sjöng och sjöng och sjöng hela tiden. såg även ut som på bilderna i randig magtröja från andrahand.
kom hem och såg typ de mest hetsiga avsnitt av grey's anatomy någonsin och det var ba so much drama hela tiden, aahhhh love it. mot kvällen såg jag och mamma förhandsvisningen av before midnight och även fast männen var ganska patriarkala i början så gillar jag den typ ändå. kvinnsen var hjärta hjärta hjärta och om det inte vore för den ekonomiska krisen skulle jag nog flyttat in i ett litet hus och odlat egna tomater på grekland.
idag är det onsdag och vi spelade led zeppelin på ensamblen och först tänkte jag döda mig men alltså kashmir var helt kul att sjunga! jag har mittbena för första gången sen nian, svenskaprovet kändes bra och mamma har hittat ett recept som heter choklad-chock vilket innebär brownietryffel som innehåller massa smör och socker och sjuttioprocentig choklad, det är okej ni får vara avundsjuka. 
härrå!

en lista i blått.

 
1. var är din mobiltelefon?
bredvid mig.
 

2. var är din andra hälft?
jag är min egen. äger hela mig.

3. ditt hår?
morgonrufs.

4. ditt humör?
mätt och glad.

 

5. din dagsplan?
cykla in till stan för att hämta ut biobiljetter samt lämna tillbaka hyrfilm. sen pyssla om jag hinner och ikväll åka till saga som fyller arton! åh det kommer bli bäst.

 

6. det bästa du vet?
konserteufori, riot grrrls och torkade fikon.

7. din dröm i natt?
haha drömde att mamma möblerade om mitt rum jättefult. alltså verkligen superkonstigt och extremt fruktansvärt fult.

 

8. ditt livsmål?
rida islandshäst på island.

 

9. rummet du är i?
typ köket. eller alltså vårt kök är pyttelitet så vi har köksbordet i något slags allrum.

 

10. din hobby?
har många hobbys men lyssna på/spela/skriva/sjunga musik är väl den största kanske.

 

11. din skräck?
att det lilla trädet i mitt fönster ska dö. förstår inte hur jag liksom ska ta hand om det på rätt sätt för att det ska må bra.

12. var vill du vara om sex år?
då är jag...tjugotre. hm. antingen göra konstiga andningsövningar på en svart scen i någon storstad eller sitta på ett fjäll och dricka kaffe i norge med en vän och en hund.

 

13. var var du igår kväll?
på exiled dance crew! såg på mindfuck-film/lekte djungeltelegrafen/imiterade musiklärare med knäppa people.

 

14. vad är du inte?
rädd för mörkret (obs kent kent).

 

15. en sak du önskar dig?
svindyra sångöronproppar som förhindrar hörselskada.

 

16. var växte du upp?
här hemma i mitt lilla radhus i det lilla snälla området i luleå. fast på somrarna var vi ju mycket hos mormor på särö utanför göteborg där vi mest fiskade krabbor och klättrade på klippor.

17. det senaste du gjorde?
åt tomatsoppa.

 

18. dina kläder?
pyjamas!

 

19. din tv?
eh ja det finns två stycken i huset men jag brukar inte se på tv så ofta. bara svt i så fall.

 

20. ditt/dina husdjur?
ja alltså mina föräldrar har ju aldrig låtit mig ha några djur men då var min granne snäll och ba "linnea vi kan dela på min hund". så ja jag har en hund som heter ella fast vi bor inte tillsammans. annars har jag ju buster som är min eviga sovkamrat.

 

21. din dator?
en ibland utmärkt och ibland fruktansvärt irriterande varelse.

22. din bästa ägodel?
förutom allt sånt där självklart så kanske min gröna bok som där jag liksom klistrat in mitt liv sen jag var elva. det finns kärleksdikter och små tekningar och hemliga lappar och fula bokmärken och chokladpapper.

 

23. saknar någon?
ja sofia.

 

24. din bil?
miljöförstöring. gillar att cykla samt promenera.

 

25. något du inte har på dig?
just nu eller? öh strumpor. annars skulle jag aldrig ta på mig en tröja med tupac/chriss brown/mitt romney eller någon annan idiot på.

 

26. favoritaffär?
oj svårt. kanske den där affären i göteborg med så fina papper och anteckningsböcker. kommer dock inte ihåg namnet.

 

27. din sommar?
hektisk och fantastisk.

28. älskar någon?
asmånga.

 

29. favoritfärg?
gillar seriöst alla färger. kan inte välja.

 

30. när skrattade du senast?
eeehh typ hela kvällen igår. gud alltså kombinationen jacob, oscar, sofia, benjamin, diddley och jens är som en sjuk och underbar komedi.

 

31. när grät du senast?
kommer inte ihåg men det var väldigt nära på sånglektionen i torsdags. eftersom vi har haft pang pang du är död-föreställningar hela veckan var jag så fruktansvärt trött så när olle ba "linnea nu ska du försöka improvisera under den första versen" och jag inte gjorde det för att min hjärna inte fattade det höll jag på att bryta ihop av utmattning. även fast jag inte gjorde det märkte han att det kanske skulle hända så då var han bäst och ba "gå hem och sov så försöker vi igen nästa vecka". älskar olle.


en torsdagskonsert.

jam at the olympics. de har seriöst lärt mig att gilla funk, inte alla som skulle klara av det. lovers.
filleälsklingsfjong spelade med spräckta strängar och stor röst. puss.
walter bob som anordnade hela konserten var en musikupplevelse utöver det vanliga. hur mäktigt som helst och jag känner ungefär såhär SLÄPP ETT ALBUM eller göm er, typ. 

och så ba gjorde vi det.

igårkväll spelade jag och mitt band i lilla salen, kulturens hus, kulturnatten i luleå. 
den morgonen skrev jag ett långt meddelande till min kära lovisa. om hur vi nu måste våga ta ett steg fram. ta plats. synas. för vi är så jävla bra.
och så blev det.
vi bara gjorde det. 
och det blev hur fantastiskt som helst. 
vi fyllde en hel sal med människor som jublade.
vi konstaterade att vi faktiskt inte vill stå där alldeles själva, helt solo, men vi vill heller inte vara några himla körtjejer som inte får synas eller höras. 
vi gjorde precis det vi ville och FY FAN vad bra det kändes. 
vi vill inte tindra med ögonen. vi vill nagla fast och berätta.
tack alla som kom och lyssnade, betyder så mycket.
klicka här så kan ni hålla er uppdaterade om när vi spelar nästa gång. 
lyckorus.
utmattning.
hejdå.

lite livet.

såhär ser ett av mina fönster ut. ny ljusstake och ljuslykta, mycket nöjd.
asfina örhängen jag fått av min syster. har lovat att dricka rödvin bland kristallkronor, sammetsoffor och nylonstrumpbyxor när jag bär dem.
ny elefantkudde också, gos. och förresten detta är min nya favoritfrisyr ↑ förutom rufs (bollen är som lite på sidan)
stina elin tilde-ristin annette i en soffa. mmmm lovergirls.
en fab anna.
haha åh, blir typ varm i hjärtat av dessa pga så knäppa så jag får små skrattattacker minst en gång om dagen.
FIKA:
i denises nya lägenhet! var där en kväll och det var jättebra bara.

hallå, attention alla bloggkunniga älskvärda människor därute. hur gör jag om jag liksom vill bredda bloggen? nu kan den bara visa bilder som är 600 px eller mindre, om bilden är större bara kapas den. hur ändrar jag detta?? plz svara bjuder på fika eller nåt. 

the pictures in his mind arose and began to breath.

hej.
hittills har veckan varit utomordentlig. fika och gos och diskussion och apelsiner. 
på tala om apelsiner så tänker jag nog köpa ett orange läppstift, det blir spännande och exalterande. 
ensamblen i skolan kommer nog bli asrolig och jag trivs som med mig själv, tror jag. 
nu ska jag se monica zetterlund-filmen med stina. gud så bra. 
hejdå.
 

instagram augusti.

hej och hå augusti började i ett hus på en ö med en kusin. sen åt vi dumplings i stan.
efter missförstånd åkte jag hem med trevliga tyskar och hemma provades det nya klänningar/frisyrer.
jag och mamma rensade foton och hittade denna på henne (!). sen hade jag mysdag med dessa tre.
lite luleå och ett trevligt paket.
gud promenerade typ hela augusti.
sen började skolan, jag kände mig oerhört snygg och saga sjöng asfint i fiket där det är massa folk nu för tiden.
hittade världens port med paulina och hängde med florence welch på bussen.

misslinnealo så ni vet. 
pussen.
 

RSS 2.0