de gräddrosa.

Jag är överlycklig. Sexhundranittionio på Scorett.

byxmönster.

Ett par prickiga shorts från Bikbok är nu mina, de blir super till sommaren. Kostade för mig endast hundranittionio men egentligen är priset tvåhundrafemtio.
Har även fått hem ett par chinos i brevlådan från Ellos, som jag verkligen inte burkar tycka om. Väntar också på en superfin bikiniöverdel. Men i alla fall, för mig kostade de nittionio men ordinarie pris var nog hundranittionio tror jag.

Jag som har varit så anti byxor har kommit in i något slags byxmönster. Ska förmodligen köpa ett par bekväma med fint mönster från h&m också. Byxor, kanske inte helt fel ändå. Men ändå. Klänning in my heart forever.

biblioteksmusik.

Efter lite studerande på biblioteket kom jag ner till cd-avdelningen. Tog en titt och lånade lite flickröster.
Jag tycker det är jättetrevligt att man kan låna musik också. Där emot försökte jag rippa in dem i min dator men tyvärr så fungerade det inte. Jaja, jag kan ju lyssna en vecka i min radio, det blir mega.

fåglar diskuterar om vad jorden har att bjuda på idag.

Under föriddagen har jag mest sysslat med hemligheter. Nu tror jag att jag tar en promenad till Kulturens hus för lite studerande. Ha det fint, puss.

earth hour.

Trots att lördagskvällen verkade bli deppig slutade den mycket bra när Tilde kom som räddaren i nöden. Vi satt mest bland stearinljusen, pratade om festivaler (som vi blev astaggade på!) och åt bullar. Så himla mysigt.
I morgon har jag lite och stå i, så ni vet.
I natt ställs klockan fram till sommartid (pepp pepp pepp!) fast det betyder att jag får sova en timme för lite, så därför ska jag säga godnatt min skatt, sov got igelkott, kram kram kravbanan (den sista kom jag på själv, kanske inte så jätterimmig men lite lustig och miljövänlig i alla fall)

vit som snö, röd som blod, svart som ebenholt.

Snövit var super! Blev lite förälskad i prinsen. Men jag blev näst intill rädd för den elaka styvmodern, usch.
Nu händer det inte så mycket, så om någon inte har något särskilt för sig ikväll så kan ni ju höra av er. Puss.

spegel spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är.

Idag ska jag se musikalen Snövit med min mamma. Jag peppar asmycket! Jag har varit på en repetition och den verkar vara mycket mycket bra. Oj vad jag ser fram emot all musik och framför allt alla kostymer!
Det är lite komiskt för den dumma styvmodern är egenltligen världens snällaste, som vi känner lite grann. Så lustigt att se henne så...hemsk. Men jag skriver mer senare, puss.

önskedröm.


you wanna be on top?

Denna fredag slutade jag skolan elva tjugo vilket var toppen för då kunde jag och tre vänner gå hem till mig och äta våffellunch! Oj vad goda de blev! Jag och stina hade också en liten photoshoot (observera att den var oseriös)
Sen tog jag bussen till stan där det var fullt ös! Massvis med folk, massvis med marknadsstånd, massvis med sol och vind och massvis med systembolaget-påsar. Det var trevligt. Kom hem med ett par trevliga shorts och ett par trevliga skor (visar sedan) och en trevlig mamma. Oj vad denna dag var trevlig!

kombination.

Idag har jag hängt i pappas skjorta. Det är en väldigt trevlig skjorta. Hoppas mina barn också kommer hänga i den.

godnattpuss.

Även fast jag inte riktigt vill det har jag som blivit lite insatt i denna hockey. Och nyss vann Luleå, tjoho!
Annars kan jag säga att jag har dissat mitt skolarbete och ägnat kvällen åt att äta äpplen. Mycket mumsigare. Har provat massa kläder också. I morgon är det fredag så då ska jag ha en helt ny kombination, det blir mega!
Men nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket med Farlig midsommar av Tove Jansson, godnattpuss.

you’ve got cucumbers on your eyes.

Det har börjat snöa lite men jag är ändå jättepepp på våren! Fast jag har ungefär ton av skolarbete, det är tråkigt.
Idag kom jag och mina vänner på att det endast är 6 riktiga skolveckor kvar till sommarlovet, det två veckor prao och sen påsklov och sista veckan gills inte för då gör man bara trevligheter. Helt sjukt när man tänker på det!
Förresten, lyssna på when I Grow Up. Det är fin.

imrachel.tumblr.com


trampar på ditt hjärta.

Hej. Min dagar ser för tillfället väldigt vanliga ut, inte så trevligt. Längtar till praoen då det äntligen blir lite omväxling. Då får jag vistas bland högljudda glada människor, nybakat-doft och våriga färger. Det blir mega.
Sen är det påsklov vilket betyder London med en väldigt bra vän. Sen är det bara några veckor som nog inte kommer bli så jättejobbiga för det är vår, sen åker jag till Stockholm några dagar och träffar fina kusiner. Sen är det sommarlov. Då blir det tre veckor konfirmationsläger, någon vecka Göteborg, några dagar Stockholm igen, några veckor Luleå.
Snart kommer förändringen, det känner jag.
Det är förresten tilde-ristin på bilden, jag tog den och tycker om den och jag tycker om henne för den delen också.

vatten.

Tumblr_lih1sjvd2g1qbxzgqo1_500_large
Idag är det världsvattendagen. Jag visste inte om att denna dag ens existerade, såg det i min skolagenda. Men i alla fall, jag tänkte ta tillfället i akt och skriva mina tankar om vatten.

I somras var jag och reste väldigt mycket. Vilket resluterade till väldigt mycket och många olika typer av vatten. Det intresserade mig faktiskt. Vatten är speciellt. Jag ska ta några exempel från i somras.
Om vi börjar lugnt så kan jag säga att jag läste Pappan och havet av Tove Jansson. Det handlar om äventyr och vatten. I den boken var vattnet levande, det andades. Vattnet var opålitligt. Det mesta i boken är nog egentligen sant, bara att vi inte vet om det. Framsidan visar gigantiska vågor med en liten liten båt och en liten liten pappa i. Så det måste ju vara lite fantasi, tänkte jag.
På färjan mellan Kroatien och Grekland var det väldigt mycket vatten. Nästan lite läskigt eftersom att det för det mesta bara var vatten vatten vatten vart man än kollade. Jag förstår inte hur de kan veta att de kör åt rätt håll. Det är ju bara vatten vatten vatten överallt! Det vattnet var för det mesta lugnt, men ändå lite läskigt som jag sa. Det var så mycket, även fast båten var stor och det var massvis med människor på så var det som vi mot havet. Läskigt och spännande.
I Grekland åkte vi ut med en liten utflyktsbåt. Ut på det stora havet. Solen sken och jag var brun. Men det blåste, och blåste och blåste. Havet blåste också, och det var det som var det läskiga. Ibland, mycket korta ögonblick men i alla fall, så kände jag verkligen Nu dör jag. Ni vet de där stora vågorna på Pappan och havet boken, jag fick nästan uppleva de vågorna. Oj vad jag kände mig liten. Jag tänkte att vi människor kommer alltid komma med våra dumma idéer och tro att vi kan göra och styra över allting. Men det är naturen som bestämmer. Vi har ingen chans. Havet dominerar och kommer alltid att göra det.
På Grinda i Stockholmsskärgård var vattnet snällt hela tiden. Eller det jag mest kommer ihåg var när jag satt på en varm klippa och lyssnade på Jag har varit i alla städer och havet glittrade så mycket så man fick ont i ögonen. Då älskade jag verkligen vattnet. Jag får alltid upp den bilden i huvudet när jag hör den låten, jag brukar också plocka fram den mörka midvinterkvällar då allt känns omöjligt långt bort. Då tänker jag Jo, vattnet kommer glittra igen.

Det var mitt somriga vatten. För jag tycker inte riktigt att is räknas. Men om vi inte bara ska prata om havs och sjövatten så kan jag ju annars säga att jag tycker vatten är ganska gott, inte alls smaklöst. Gott, i alla fall när man är törstig. Sen är det ju rätt trevligt att simma i.
Men vatten alltså, vilket verk. Jag tycker verkligen om vatten, det utstrålar ju för det mesta lugn vilket kan vara ganska avkopplande i vårat stressade samhälle. Vatten.

first aid kit.

Idag har jag mest haft håkan i öronen och varit väldigt glad även fast inte solen sken. Har även varit hos ludvig och kollat på bilder från hans L.A resa och druckit té, det var trevligt.
Jag lyssnade på ett röstmeddelande från min syster, hon sa: Jag tror att det är du som är våren Linnea.
Det var kanske det finaste någon sagt till mig på länge. Sen känner jag mig lite som våren också, det är härligt.

Nu lyssnar jag på First aid kit. De är två nyfunna talanger och jag tycker väldigt mycket om dem.

dom sa till mig, far inte till stockholm.

Idag har jag gjort två saker. Som räknas i alla fall.
Joggat.
Och bokat flygbiljetter till Stockholm med mina vänner, tjoho! Fyra dagar i juli, då kommer vi ha kul!
Bara så ni vet så är rubrikens håkans ord. Mina kompanjoner skulle säga motsatsen.

tre bilder festival.

Jag hängde med mina coola vänner. Här är Tilde och Saga fast Sassa och Stina var ju också med.
Vi såg Säkert! Hon var mega och det var ändå lite drag i det hela. Hon tyckte nog om oss.
Till sist dansade vi med händerna i luften till Håkan. Ursäkta för den rätt dåliga bilden men det var ganska omöjligt att ens få upp kameran i trängseln. Alla var galna, han också. Jag sjöng mig hes och Tilde lyckades ta i honom, wow. 

Minus 30 tvåtusenelva. Minnesvärd kväll.

Kalas!

Ikväll är det Minus 30! Oh my god oh my god oh my god. Är så pepp så det finns inte! Taggar Säkert och Håkan lika mycket, kommer bli fantastiskt.
hjärta.

vendredi.

Idag var jag på en jättebra föreläsning, på skolan. Den handlade om droger, han som höll i den hette (eller ja, heter. Han är ju inte död) Alexander. Det lät som att han kom från Göteborg, eller någon stans där i närheten. Han var jättebra i alla fall. Inte för att jag håller på med sånt, men om jag gjorde det skulle jag nog sluta.
Ikväll är det tjejkväll på gården (som jag typ inte har besökt på ett halvår) Det blir nog trevligt.
Förövrigt blir det hemlagad cesarsallad till middag, festligt! Mina föräldrar ska också dricka champagne, för att fira min syster. Synd bara att hon är hundratjugo mil här ifrån.

ni hoppades ypperligt!

Oj vad ni hoppades, för till hösten kommer min syster gå den treåriga teaterutbildningen i Göteborg! Teaterhögskolan alltså, det är stort. Egentligen är det omöjligt. 1% kommer in. Jag tänker såhär: Man är dödligt sjuk. Det är 1% chans att man överlever. Sofia överlevde.
Jag är världens stoltaste. Nu är hon snart en riktig skådespelerska. Jag avgudar henne. Och tänkt vad bra, nu vet jag var jag kommer spendera mina lov tre år framåt! Det kommer bli så perfekt, så kan jag hälsa på mormor samtidigt. Det här kommer jag leva på hela våren, säger min mamma. Det kommer jag också göra. Å.
Tack för att ni hoppades. De lönade sig.
Så om ni ser Sofia Landström på scenen någongång, så kan ni ju tänka att ni kanske var en liten del till att hon står där.

monster.

Imorse hade jag en ljuvlig sovmorgon, när jag vaknade bakade jag scones som fick bli frukost och matsäck för friluftsdagen som blev solig, skrattig och kall. Jag har sparkat och gått megamycket idag. Känner mig duktig så jag äter jordnötsringar i mina nya byxor som belöning.
Annars tänker jag mest på min syster som gör det sista provet för teaterhögskolan idag. Från början var de etttusentvåhundra, nu är de arton kvar. Arton som ska bli tio, tror jag. Hoppas ihjäl mig att hon kommer in. Ni kan väl också hoppas lite? Så kanske det går extra bra.

Tänkte förövrigt dela med mig av lite fin dektektivbyrå.
Detektivbyrån – Granmon
Detektivbyrån – Laka-Koffa
Detektivbyrån – Monster

Svar på kommentar

svar: blööh vad jag är dålig på sånt här. Det är inte första gången den här slags kommentaren har kommenterats. Närmare bestämt här och här och här också. Det är som att jag vill men ändå inte. Det känns lite töntigt. Och dess utom, så känns det nu som att alla tror att jag är värsta grymma bäst i världen på att sjunga och det är jag inte. Visst, jag tycker jag sjunger bra men jag tror ni har lite för höga förväntningar. Jag är också lite orolig över reaktionerna. Hm. Och om jag sjunger, sjunger jag nog en egen låt. Det känns inte lika mycket hej-jag-spelar-in-en-me-singing-video-på-youtube-och-tycker-att-jag-är-jättebra.

Krångligt svar. Här får du ett kort: Kanske.

lite saker.

1. Jag längtar efter att dricka te på trevliga okända caféer (bilden).
2. Ludvig har kommit hem från L.A. Han är jättebrun och jag är glad att han är hemma.
3. Snart ska mina vänner och jag boka flyg till Stockholm <3
4. Jag har väldigt mycket skolarbete och bloggen kan drabbas, så ni vet.
5. Idag spelade jag piano igen, på kulturens hus. Det var trevligt.

flygel.

Igår spelade jag och lite andra personer i kyrkan, det var vackert.
Linnéa.
Stina.
Jag spelade La Valse D'Amélie.
Saxofonister.
Saga.
Han spelade mitt favoritpianostycke. Jag dog lite.
Sen sjöng jag Samson också.

Det var en fin kväll, jag tycker om sånt här.

mellomellomello!

Ikväll är det melodifestivalfinal, tjoho! Jag och mamma ska ha det trevligt, nu peppar jag med Tildes dansa dansa lista! Frågan är vem jag egentligen gillar. Om man säger såhär:
Personligen är ju att The moniker roligast och bäst. Men om man börjar tänka vem som har bra chans i utlandet tror jag minsann att Saade-pojken kan charma de flesta, hm. Frågan är om man ska rösta för Sverige eller för det färggladaste...

vi bestämde oss för att slamsa i snön.


fredagsmiddag.


Tilde dukade fint inför våran fredagsmiddag med Stina och Saga.
Flickorna hade på sig klingklänningarna. Så fina så man dör lite, men jag hade mina shorts så jag var också ganska fin. (Du var också jättefin i dina shorts Saga!)

Vi använde oss av prinsesspasta! Och spagetti för utfyllnad.
Det blev kramar till förrätt.
Pasta carbonara som varmrätt.
Till den gräddade vi goda vitlöksbröd.
Efterätten var muffins, oj vad goda de var!
Saga var extra rödhårig.
Hej hej.
Vi såg på The social network, den var rätt bra. Sen for Saga hem och resten somnade.
Sen blev det helt plötsligt lördagsmorgon, då hittade vi på lite äventyr, men mer om det sen.

för hjärtat pumpar utav nitroglycerin.

Idag har jag ätit knäckebrödlunch, det var smuligt.
Ikväll händer trevligheter. Jag ska laga mat och se på tv och så med mina vänner, som jag tycker så mycket om.
Det finns inte så mycket att skriva. Eller jo, det har börjat snö igen. Blöh.

Better to be hated than love, love, loved for what you´re not.

Obetydelsefull dag. Som en onsdagskväll på en torsdagskväll. Då ska man vara pepp för att
det är fredag i morgon, egentilgen.
Nu lyssnar jag på fransk musik och är lite känslosam och förvirrad.
Som tröst läser jag bloggar som berättar vad som egentligen betyder någonting och tänker att
om tjugofyra timmar kommer jag skratta och äta mat och slamsa med två personer jag tycker
om mest av allt i hela rymden. Försök ha en finare kväll än jag.
puss.

onsdagskväll.

Jag har en fin kväll. Har beställt lite kläder, fixat med lite bilder, läst fina bloggar och nu ska jag studera lite musik, det är inte så farligt. Onsdagar brukar oftast vara ganska onödiga och jobbiga för mig med denna har varit mysig. Hurra för onsdag!

premiär.

Först åt jag och familjen lite asiatiskt. Mina stekta nudlar med kyckling och ägg var inte helt fel.
Sen begav vi oss till Norrbottensteatern där det först var mingel och sedan filmvisning. Jag hade sett filmen innan men blev ändå lite rörd, men annars log jag nog mest hela filmen igenom. När den var slut fick vi tjejer som medverkade blommor, tack så mycket.
Sen blev det mer mingel och många kramar. Bland annat med Lovisa, bilden är tagen från Annastina

Tjejer Typ Tolv fick förresten fyra Kurirer, super! Läs mer här.

P.S. Filmen kommer inte visas på SVT2 på söndag utan det blir senare i vår, men jag skriver när jag vet.

bildlista.

En bild på dig i ditt rum.
En bild på din pappa.
En bild på din mamma.
En bild på din födelsedag.
En person du umgås mycket med.
En bild som gör dig glad.
En bild på hur du vill tillbringa varje dag.
En gammal bild på dig själv.
En person som du saknar.
En person du älskar mest av allt.
En bild på din favoritplats.
En bild på en knasig vän.
En tid du skulle vilja leva i.
Ett bild på ett plagg du känner dig fin i.
En bild från din favoritsemester.
En bild som påminner dig om gamla tider.
En bild på barndomsvänner.
En person du kan lita på fullt ut.
En bild på dig själv som du tycker om.
En bild på en tid du saknar.
En bild från i somras.
En bild som gör ont i hjärtat.
Hittade här ifrån, fast små justeringar har gjorts.

now I wanna dance the night away.

Goddagens! Har ett litet hål denna morgon så därför är jag hemma någon timme.
Det känns ändå mer okej än väntat att börja skolan igen, det är ju vår...nästan.
Lyssnar på The Ark – Breaking up with God och mår rätt bra.
Jaja, ovärt inlägg. Ha en fin dag.

att drunkna är inte så illa om det får en att drömma och hoppas på att en seglande båt ska komma.

Igår var jag med stina och tilde. Det blev mest tv-tittande, slamsande och polkagrisknaprande. Klubban fick jag av min syster när jag fyllde femton, tyvärr orkade varken jag eller mina tänder hela.
Sov en god nattsömn hos stina, denna dagen kommer bestå av pluggning. På tala om det är det ju skola i morgon. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

Kling<3

Alltså jag har blivit besatt av detta märke. Ni kan ju kika in på hemsidan så kanske ni förstår varför. Gosh de har ju till och med gudomliga skor! Skulle inte vara helt fel att promenera omkring i dessa i sommar.

våriga cupcakes!

Här kommer receptet på mina citronmuffins med hallonfrosting, kan det bli mer vårigt?

Till citronmuffinsen behöver du:
50 gram mjukt smör
1 dl strösocker
1 st ägg
2 ½ dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 dl citronsaft och mjölk
2 tsk vanlijsocker
1 st citron (skalet)

Börja med att vispa smör och socker.
Vispa sedan i ägget.
Blanda de torra ingredienserna i en egen bunke.
Rör ner i smeten.
Riv citronens skal och lägg ned i smeten (inte för att den är så smetig men ändå) Jag tycker om citron så därför rev jag ganska grovt, men det är förståss en smaksak.
Pressa hela citronens saft i ett decilitermått.
Fyll på med mjölk så det blir en deciliter.
Blanda ihop allt så det blir riktigt smetigt igen.
Smaka av. Jag måste bara varna att jag hade svårt att sluta äta den där smeten, så ta inte för mycket.
Klicka ner smeten i muffinsformarna, jag gjorde 12 stycken men de varierar ju såklart. Mina blev ganska små (men söta!) så om du vill ha riktigt amerikanskt blir det nog bra med 6. Låt stå i ugnen cirkus 15 minuter på 175 grader.
Tills de ser ut såhär.

Nu till hallonfrostingen! Till den behöver du:
80 gram phiadelphiaost
50 gram mjukt smör
Cirkus 2½ dl florsocker
1 msk vanlijsocker
3 msk koncentrerad hallonsaft
ev. någon droppe röd karamellfärg
Silverkulor eller någon annan trevlig garnering.

Vispa ihop smör, florsocker, hallonsaft och vanligsocker krämigt.
Vispa sedan i phiadelphiaosten (OBS! Om inte frostingen ska bli så rinnig, se då till att osten är kall när du stoppar i den, för mig hade den råkat stå framme hela dan så det blev lite rinnigt) Florsockret kan man fylla på lite eftersom, det beror också på hur rinnig frosting du vill ha. Färgen varierar ju, och just den där rosa tycker jag var lite deprimerande så jag stoppade i en droppe röd karamellfärg.
Stoppa frostingen i en påse och klipp en litet hål i ena kanten (det är väl enklare om du har en spritsare, men det här går minst lika bra!)

Spritsa frostingen på muffinsarna och ställ in i kylskåpet tills det känns rätt. Strö över din garnering, i mitt fall silverkulor och ÄT! Om du vill få dem extra halloniga blir det säkert mumsens med färska hallon på.

Så, det var mitt första recept! Är sånt här trevligt tycker ni, eller bara jobbigt?



mums.


Idag tog jag på mig mina Hello Kitty-öronmuffar för att gå och köpa cupcake-ingredienser. Det blåste löjligt mycket ute men det gjorde inte så mycket, vinden blåser bort vintern. Jag njöt av att känna asfalt under mina fötter.
Sen har jag lite saker att fira också!
1. Jag har ägt min kånken i exakt en vecka.
2. Det är lördag, tjoho!
3. Min syster har gått vidare från prov två till teaterhögskolan i göteborg (göteborg<3) Grattis grattis grattis till henne!

Jag firar med mina mumsiga citronmuffins med hallonfrosting, receptet kommer inom kort. Ha en fin kväll.

sailors fighting in the dance hall.

Dessa magiska klädesplagg köpte jag i Umeå. Sammanlagd summa: ett noll två sju.
Jag köpte en perfekt marinblå och vitrandig tröja med märke Rut m.fl.
Den är sådär lite extra speciell på axlarna, jag älskar såna små detaljer.
Den kostade hundafyrtionio kronor.
Sen blev det ett par prickiga shorts som för en gång skull inte ser ut som alla andra.
Märket är Kling, å jag älskar deras lilla signatur-stjärna som är påsydda på plaggen.
Priset på dessa var trehundrafyrtionio kronor.
Och så här ser det hela ut, himlarns fint enligt mig. Randigt och prickigt är bästa kombinationen.
Nu kommer vi till jackan.
Den var av bästa märket såklart <3
Kostnad: femhundratjugonio kronor.
Å, till och med prislapparna var fina.
När knapparna är knäppta känner jag mig som en sjöflicka.
Öppen är den också ypperlig! Så perfekt både för klänningar
och ljumna sommarnätter.

Vad heter egentligen musikvideo i plural?

Jag tycker dessa är fina. Låtarna också. Några av favoriterna för tillfället. 

H&M är rätt bra på solglasögon.


Umeå, vårens stad enligt mig.

Vi satte oss till rätta på bussen som gick noll sju tio från Luleå.
Åt geléhjärtan.
Kollade ut genom fönster.
Alla tre var jättepepp och log med tänderna mest hela tiden!
Och jag hade min nya klänning som bara gjorde mig ännu gladare!
Efter fyra timmar kom vi fram, såhär såg jag och Tilde ut.
I Umeå var det jättesoligt och jätteblåsigt. Och alla cyklade, vilket var fint och vårigt.
Där fanns lite roliga snöskulpturer.
Först besökte vi Röda korset, jag kollade mest på skor.
Vi hittade inget så vi gick vidare.
Då hittade vi lite köpcenter med små, trevliga, våriga butiker.
Jag köpte mina efterlängtade underbara rosa converse och var megaglad över det!
Men den absolut bästa affären var Rut m.fl. Vi blev alldeles lyriska. Där hittade jag de mest underbara tre kläderplaggen som ni ska få se sen. Fast för att kunna köpa dem behövs ju pengar och eftersom att min bank är lite dum i huvudet var jag tvungen att lämna tillbaka skorna, men jag ska köpa dem i Luleå så fort jag kan.
För kläderna gjorde oss tusen gånger gladare än skorna. Tilde och Stina köpte också världsfina saker.
På stan delade de ut gratis Keso-mellanmål. Det tyckte Tilde var extra roligt eftersom att hon älskar älskar älskar keso.
Det blev lunch-middag på Max. Här är min mumsiga kycklingburgare.
Sen gick vi omkring lite till tills vi blev lite hungriga igen. Oj vad vi gick i Umeå.
Då satte vi oss på NK, som våra föräldrar nästan tvingade oss att gå på, för att de hade fikat där när de var unga.
Där åt jag en riktigt lyxig morotskaka.
Tilde och Stina sa massa ord på baklänges-språket som jag försökte komma på vad de betydde.
Men det gick inte så bra för jag skrattade mest.
Det här var nog en av de knäppaste idéer ni har kommit på:
"Linnea, ska du följa med till Umeå över dagen i morgon?"
"Men vad ska vi göra i Umeå?"
"Tja, vi vet inte riktigt. Shoppa och fika, typ"

Jag älskar er.

Natten mellan tisdag och onsdag.

Dessa glada flickor plus jag då flyttade in hos flickan till högers hus.
Vi gjorde våfflor till kvällsmat. Eller det blev närmare bestämt nattmat.
Johanna var nog lite övertrött tror jag.
Efter mycket tjo och tjim somnade vi tillslut i alla fall.
Vi vaknade mitt på dagen. Här ligger Bo och är nyvaken.
Vi åt frukost, som kanske mer var lunch.
Sen tog vi vårat pick och pack och flyttade ut igen. Trevlig natt.

På tala om trevligheter så har en flicka som heter Linnea och är femton år (lite roligt va?) länkat mg till hennes toppfem bloggar. Jag tycker det är megatrevligt, särskilt eftersom att hon bor i Stockholm, de gör det hela ännu mer awesome! Vem vet, vi kanske är stjärnsystrar? Vi verkar ju gilla samma saker också.

Premiärsugen? Linnea fixar!


Står om Tjejer typ tolv i KP, status! Bilden är tagen av saga med hennes lillasyster i bakrunden.
Förresten! Är det någon som vill komma på premiären av Tjejer typ tolv den 8 mars. Plats är norrbottensteatern klockan 19.00, det är helt gratis och bjuds på smått och gott! Lämna en kommentar innan fredag så fixar jag det! Fast om man anmäler sig måste man komma, man kan inte ändra sig sen. 

Egentligen skulle jag skriva det här inlägget för att säga att det inte blir någon uppdatering i morgon för som jag sa blir det en dag i UMEÅ, pepp pepp pepp!

norrskensbarn.

Igårkväll såg jag ett väldigt vackert norrsken. Lyckades inte få en egen bild så därför bjuder google på denna, som är liknande det jag såg. Det dansade, typ. Norrsken är absolut top fem på bra saker med Norrbotten. Är ändå lite glad att jag bor här. 

Natten mellan tisdag och onsdag spenderades med bra personer, bilder kommer senare. Nu ska jag plugga så mycket så jag dör lite eftersom att jag förmodligen åker på en dagsutflykt till Umeå i morgon, det blir trevligt.
Just det, det är mars också. Hej mars!

RSS 2.0